Bleskovky

Flákame to docela, cez leto sa nič nedialo, na zimu sa vrhneme opäť na D&D. (Okrem toho nám ukrajuje veľa času World of Warcraft Smile)

 

Login

Úvod arrow Dungeons & Dragons
Dungeons & Dragons
Zradná stoka (#8) PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 0
Adventures
Napísal elwe   
Pondelok, 02 júl 2007
sewer.jpg(z Krissovho denníka)
Nočný pokus o vraždu a temná postava zachovali vo mne veľký pocit úzkosti. Ten však čoskoro vystriedala snaha vypátrať akúkoľvek informáciu, ktorá by nás mohla doviesť na stopu zabijakov. Podobné pocity zrejme prežívali aj ostatní členovia družiny, a tak sme sa rozhodli konať. Zjaec navrhol ihneď vyraziť do ulíc a zistiť od svojich informátorov čo sa dá. Mňa to zas ťahalo do prístavu plného chamrade, zlodejíčkov, šmelinárov a indivíduí všetkého druhu, no raja informácií pre nás teraz tak potrebných.
Write Comment (11 Comments)
Celý článok...
 
Príchod do Suzailu (#7) PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 2
Adventures
Napísal elwe   
Streda, 27 jún 2007
suzail_noc.jpgUž zďaleka vyzerali hradby Suzailu majestátne. Vysoké mohutné hradby siahajúce zo západu na východ k moru pravidelne delené masívnymi strážnymi vežami, množstvo ľudí smerujúcich cez jeho tri brány dovnútra a von a nad hradbami týčiace sa nádherné vysoké veže hradu a šľachty. Družina vchádza do mesta a stráž brány si každého premeriava od hlavy až k päte. Prvé čo skupinu upúta je ruch mesta. Na každej ulici je množstvo ľudí, všade stoja stánky predávajúcich ktorí sa prekrikujú, stroho oblečení obyvatelia sa tu striedajú s honosne vyzerajúcimi mešťanmi, občas po ulici precvála skupina stráži na koňoch, voz zapriahnutý býkom a naložený povrch tovarom, alebo bubeník hlásiaci novinky v meste.
Write Comment (11 Comments)
Celý článok...
 
Suzail - Hlavné mesto Cormyru PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 4
Adventures
Napísal elwe   
©tvrtok, 14 jún 2007
SuzailSuzail je prístavné kráľovské hlavné mesto Cormyru a sídli tu na zámku panovník kráľ Azoun IV. Najväčšie mesto Cormyru so 129.000 registrovanými obyvateľmi je Suzail po každej strane centrum sily Cormyru a bezpochyby v porovnaní s ostatnými mestami v kraji ich prevyšuje bohatstvom, krásou a dôležitosťou.
Write Comment (11 Comments)
Celý článok...
 
Prastará veža zla (#6) PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 0
Adventures
Napísal Koladz   
Streda, 06 jún 2007
tower_uvod.jpgPočas rozhovoru s Heroldom si Krakonoš dohodol stretnutie s miestnymi čarodejmi a je mu umožnené krátke štúdium pod ich vedením. Narýchlo sa teda rozlúčil a vydal sa do ich sídla. Trojica dobrodruhov zatiaľ vypĺňala čakanie na svojho druha utrácaním peňazí so svojho pokladu.
Write Comment (11 Comments)
Celý článok...
 
Neľahký návrat (#5) PDF Tlačiť E-mail
Hodnotenie čitateľov: / 4
Adventures
Napísal elwe   
©tvrtok, 17 máj 2007
battle.jpgKostlivci pomaly zostupujúc z podstavcov tasia svoje kamenné meče. „V mene svätého Tyra zhyňte!“, kričí Alderik a napriahnutý so svojím mohutným palcátom sa vrhá na nečisté sily. Mechanická chôdza monštier však pokračuje až pokiaľ sa nezrazia v boji s družinou. Kňaz so svojím mohutným palcátom a Gogo s Isom svojimi mečmi tnú do blížiaceho sa nebezpečenstva, zatiaľ čo Zjaec schovaný za stĺpom a Krakonoš kradnúci sa popri stene strieľajú do útočníkov dávky šípov z kuší. Masívnej sile družiny sa však štyria útočníci nemôžu rovnať a po tom, ako padá posledný kostlivec k zemi sa padacia mreža s hlasitým zvukom dvíha.
Write Comment (11 Comments)
Celý článok...
 
<< Začiatok < Predošlá 1 2 3 4 5 6 7 8 Nasledujúca > Koniec >>

Zobrazujem 55 - 63 z 64
© 2024 Pevnosť
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.